Ucuz Elektrikli Isıtıcılar: En İyi 5 Model

Havaların soğumaya başlaması ile birlikte elektrikli ısıtma sistemleri internette en çok aratanlar listesine girmeye başladı. Soğukta hasta olmamak için evimize ucuz ve kaliteli ısıtıcılardan almak durumunda kalabiliyoruz çünkü bazen evde sistemler yeterli olmuyor. Ben de bugünkü yazımda en kaliteli modelleri sizin için derledim.

Çeşitleri

Bütçe dostu modelleri detaylı şekilde incelemeden önce ortamı hızlıca ısıtabilecek aletlerin çeşitlerinden bahsetmekte yarar var. Ayrıca bu tür bir alet almadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiğini de anlatacağım.

Infrared Isıtıcı

Bu ısıtma sistemleri kızılötesi ışınlarla çalışırlar. Ortamın ısınmasını sağlamaz ama en yakınındaki alanı oldukça iyi ısıya getirir. Cam balkonlarda, etrafı kapalı teraslarda ve kısa süreli kullanılacak yerlerde işe yarar.

Konvektör Isıtıcı

Bu sistemler ise bulunduğu ortamın havasını ısıttığı için evinizdeki ısıtmanın yeterli olmadığı anlarda kullanıma uygundur. Soğuk havayı ısıtıp dışarı üflediğinden ısınan hava uzun süre muhafaza edilir.

Fanlı Isıtıcı

Yakındaki alanı ısıtan bu ısıtıcılar fanla çalışır, dışarı sıcak hava üflerler. Bu nedenle ısıyı hızlıca ortama yayabilirler. Küçük alanlarda kullanıma uygundur. Ayrıca oldukça portatiftir.

Yağlı Radyatör

Bu sistemler kalorifer peteği şeklindedir ve evdeki radyatörlerin elektrikle çalışan versiyonlarıdır diyebiliriz. İçinde yağ bulunduğundan sıcak hava peteklerde dolaşarak odanın ısınmasını sağlar. Çocuklu ailelerin en çok kullandığı türdür.

Ucuz ve kaliteli ısıtıcılar
Elektrikli Ev Aletleri

Ucuz ve Kaliteli Modeller

Çeşitlerin özelliklerinden bahsettiğimize göre artık kendi beklentinize göre nasıl bir model almanız gerektiğiyle ilgili kafanızda bir plan oluşmaya başlamış demektir. Şimdi de sizin için çok satılan ürünleri inceleyeceğim.

UFO S/2900 W Duvar Tipi

Ülkemizde en çok satan ısıtıcı markalarından biridir. Yoğun ısı kaybına uğrayan alanlarda tercih edilirler. Enerji tüketimi bakımından az enerji harcadıklarını söylemek mümkün. Isıyı yayarak ortamın ısınmasını sağlar. Şık ve kolay kullanılan bir üründür. Fiyat olarak da benzer modellerden daha ucuz olduğunu söylemek mümkün. Yaklaşık 30 metrekarelik bir alanda rahatça kullanabilirsiniz. Koku yapmaz ve nem dengesini bozmaz. Bu ürünün termostat desteği vardır, tavana ya da duvara monte edilebilir, 2900 Watt gücündedir. Fiyatı 950 lira civarındadır.

Fakir Housgerate Turbo Plus

Dokuz dilimli radyatör şeklinde bir ısıtma sistemidir. Dört adet tekerleği bulunduğu için evin içerisinde kolayca yerini değiştirebilirsiniz. Halojenli çalışma sistemi aşırı ısınmaya karşı koruma sağlamasına yardım eder. Devrilmeye karşı güvenlik sensörleri bulunmaktadır. Sessiz çalışır. Isı kademeleri ile ortamı oldukça iyi bir şekilde ısıtan bu alet evdeki sistemler yeterli değilse gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Ürünün termostat desteği de bulunur. Fiyatı 1.150 lira civarındadır.

Vigo Panel Konvektör Isıtıcı

Dijital paneli ile kolay kullanım imkanı sunan bu alet ahşap ve beyaz renk seçenekleriyle evin estetik düzenine de uyum sağlar. Kullandığınız ortama şıklık katar. Duvara monte etmeniz mümkündür. Aynı zamanda çocuk kilidi olduğu için ailelerin kullanımına da uygundur diyebiliriz. Havayı hızlıca ısıtır, nem dengesini bozmadığı için astım ya da nefes darlığı olanlar da kullanabilir. Ağırlığı yaklaşık dokuz kilodur. 2500 Watt gücündedir. Fiyatı 700 lira civarındadır.

Kumtel KS-2760 Mini Şömine

Şık tasarımı ile göz dolduran bu ürün 2200 Watt gücündedir. Enerji tüketim seviyesi A sınıfı olduğundan fazla elektrik harcamaz, faturalarınızın yükselmesine neden olmaz. Termostat desteği bulunmaktadır. Hız ve ısı ayarı olduğundan kolayca kullanılabilir. Devrilme emniyeti vardır. Yirmi saniyede şok ısıtma fonksiyonu havanın çok hızlı ısınmasını sağlar. Fiyatı 180 lira civarındadır.

Raks PF 20 Terra Fanlı Isıtıcı

Bu alet oldukça portatiftir. Soğuk, ılık ve sıcak üfleme fonksiyonları olduğu için yazın vantilatör olarak da kullanılabilmektedir. Güç gösterge ışığı ve devrilme emniyeti ile pratik kullanım imkanı sunar. Pratik ve işlevsel olduğundan küçük alanlarda tercih edilebilir. Isıyı ortama eşit dağıtması ürünün önemli avantajlarından biridir diyebiliriz. Fiyatı 300 lira civarındadır.

Sonuç

Eğer evinizdeki ısıtma sistemi yeterli değilse kendi bütçeniz doğrultusunda bu ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Bu süreçte aletin ne kadar enerji harcadığından ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağından da emin olmanızda yarar var.

İlginizi Çekebilir:

Beko Dem Otomatik Çay Makinesi (CM 8058)

Tchibo Caffisimo Kahve Makinesinin Sevilen 3 Modeli

En İyi Su Geçirmez Bot Markaları: Çok Satan 3 Ürün

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarıya Kaydır