2021 Yaz Modası

Sevgili Okuyucular,

Bugün size yaz modasındaki yeniliklerden bahsetmek istedim. Yaz sıcakları kendini göstermeye başladı, sıcaklar arttıkça tatil planı yapanlar da bir hayli çoğalıyor. Her ne kadar bu günlerde tatile çıkmak zor olsa da, tatil planı yapmış olanlar için trendlerle ilgili bir yazı hazırlamak istedim. Tatil deyince aklımıza kum , güneş ve deniz üçlüsü geliyor, peki bu senenin mayo ve bikini modelleri neler? Modada yenilikler neler? Hep birlikte inceleyelim.

yaz modası
2021 Yaz Modası 1 | Shuayip.com

Öne Çıkanlar

Yüksek Bel

Çiçek Desenleri

Siyah Renk

Hayvan Desenleri

İnce İpli Modeller

Artılar

Yüksek Bel

Yüksek bel modası geçtiğimiz yıllarda en fazla öne çıkan modellerden olmayı başardı. Yüksek bel etekler, yüksek bel pantolonlar, yüksek bel taytlar, yüksek bel kesim elbiseler derken bu trend her gün popülaritesini biraz daha arttırıyor. Yüksel bel, öncelikle rahatlığıyla herkesin beğenisi kazanıyor. Özellikle su sporları yapıyorsanız, kumsalda voleybol oynamayı seviyorsanız iki parça olarak en rahat seçenek olduğunu söyleyebilirim. Yüksek belin bir başka artısı da vücut proporsiyonunu ve şeklini en iyi şekilde açığa çıkarması olabilir. 50, 60 ve 70li yıllarda oldukça popüler olan bu model, günümüzde de retro etkisi yaratıyor. Bu vintage görüntü bu sene de sahillerde ön plana çıkacağa benziyor.

Çiçek Desenleri

Bu yıl tasarımcıların en çok tercih ettiği desenlerden birisi çiçek desenleri oldu. Bahar enerjisinin pozitifliğinin ve canlılığının bu yıl sahilleri de etkisi altına alacağa benziyor. Çiçek desenleri modumuzu yükseltirken, aynı zamanda şık, feminen ve canlı bir görüntü kazandırıyor bize. Özellikle pembe, sarı, yeşil ve turuncu renklerin kullanımını çok seviyorum bu desenlerde. Sizin de incelemenizi tavsiye ederim

Siyah Renk

Siyah rengi de sevmeyen oldukça azdır diye düşünüyorum. Modern ve klasik bir imzası olan siyah, plajda da zerafetini konuşturmayı biliyor. Bu sezon da siyah renk bikinilerde oldukça farklı seçenekler bulmak mümkün. Tek parça olan modeller de oldukça beğenilen seçeneklerden. Özellikle tek parçaları havuzda derinin klorlu suyla temasını en aza indirdiği için kullanışlı buluyorum.

Hayvan Desenleri

Geçtiğimiz yıllarda her yerde karşımıza çıkan bir diğer desen ise ‘’Hayvan Desenleri’’ idi . Tasarımcılar tarafından oldukça kullanılan bir desen oldu. Vahşi doğanın havasını sahillere getiren bu tasarım 50li yıllarda da oldukça tercih edilen bir tarzmış. Özellikle aslan ve kaplan desenlerinin kullanımını oldukça modern ve şık buluyorum. Sizin de incelemenizi öneririm.

İnce İpler

Özellikle güneşlenmek isteyenler için en uygun seçenek olduğunu düşünüyorum. Canlı renklerle kullanımı da oldukça iddialı gözüküyor. Modanın vazgeçilmez renkleri olan bu renkler, bikiniler ve mayolarda da oldukça tercih ediiliyor. Bu sezon özellikle neon ve canlı renklerin oldukça kullanıldığı bir yaz olacağına inanıyorum. Her vücut tipine uygun tarzda bulabileceğiniz ince ipli mayo ve bikinileri de mutlaka incelemenizi öneririm.

Öneriler

Zara İnce Askılı

H&M Yüksel Bel

H&M Çiçek Desenli

Zara Siyah Bikini

Hayvan Desenli

İnceleme Sonucu

Bu yıl modada trendler ve renkler cıvıl cıvıl ve oldukça canlı olacağa benziyor. Neon renkler, canlı renkler ve pastel renklerin de birçok stil seçeneği olduğu tasarımlarda tarzınızı yansıtabileceğiniz modelleri bulacağınızı umuyorum.

Güneşin sıcaklığı ve denizin ferahlığı bizi heyecanlandırırken, en yakın zamanda daha sağlıklı ve huzurlu olduğumuz bir yaz geçirmenizi diliyorum.

Diğer yazılarımı da buradan okuyabilirsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle….

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarıya Kaydır